Schilderscoach

Steekt u graag de handen uit de mouwen en bent u een creatieveling die goed overweg kan met een kwast en/of rol ?
U zou dus graag uw schilderwerken zelf uitvoeren? Maar u weet soms niet goed hoe u een bepaalde situatie moet aanpakken? Dan komt de schildercoach voor u als geroepen.
Wat kunnen wij betekenen voor u als schilderscoach?

Met onze ervaring van meer dan achttien jaar staan wij uw schilderwerken bij met raad en advies. We geven praktische tips en zorgen ervoor dat u met de juiste producten aan de slag gaat, zodoende u het beste resultaat kan verkrijgen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Een overzichtje van wat wij u kunnen aanbieden:

Technisch advies:

Wij bekijken samen de werken die u zou willen uitvoeren en vervolgens maak ik voor u een technisch advies op met de producten die u zult nodig hebben. Als vakman ben ik zeer goed op de hoogte van de producten die op de markt zijn en ben ik ook onafhankelijk in mijn keuze van grootleverancier. Ik kan u dus het beste product prijs/kwaliteit aanbieden.

Dit advies wordt voor u zorgvuldig op papier gezet, zodoende u weet welk product voor welke klus kan gebruikt worden. Dit kost u iets maar wanneer u de producten via mij aankoopt, kan er voor een mooie korting gezorgd worden op de materialen.

Pakketten:

Het gebruiken van de juiste materialen voor de juiste klus is zeer belangrijk naar resultaat en werkgemak. Daarom hebben wij enkele pakketten samengesteld naargelang de werken die u wilt uitvoeren. Geen slechte borstels meer die constant hun haar verliezen, geen geklungel meer met dat slechte rolbakje of geen verfrol meer die ervoor zorgt dat er meer verf aan uw gezicht hangt dan aan de muur. Kortom het juiste materiaal kan u veel zorgen besparen.
Een voorbeeldje; U wilt vlies plaatsen in uw woning, dan hebt u nodig:
Een Verfemmer van 14lt. – Een verfrol anti-spat 18cm + beugel – Een ronde borstel (zwart varkenshaar) n°18 – En een Behang aandrukspatel.
Voor een kleine 60 euro bent u al goed voorzien van het juiste materiaal en mits goed onderhoud kan u deze materialen nog veel langer gebruiken om bijvoorbeeld later uw muren te schilderen.

Coaching:

Met coaching gaan wij u echt gaan bijstaan op de werkvloer. Wij komen bij u langs wanneer u van start gaat met de werken en helpen u op weg in de werkzaamheden. Geen gevloek en geknoei meer bij het schilderen van de eerste laag op uw plafond maar een goede start met tips & tricks van de vakman. We pakken samen uw plafond aan met finaal een schitterend resultaat.  Tijdens de coaching wordt u van de nodige input voorzien in verband met hoe de vakman bepaalde situaties aanpakt. Indien u dit wenst, zetten wij dit zelfs voor u op papier. U heeft ook de ruimte om bepaalde vragen te stellen.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Neem contact op